12.05.2015 11:48

Rutten blijft geloof houden in positieve afloop

Feyenoord-trainer Fred Rutten kijkt bedenkelijk na het competitieduel met Vitesse. (11-05-2015)
Feyenoord-trainer Fred Rutten kijkt bedenkelijk na het competitieduel met Vitesse. (11-05-2015)

Feyenoord kreeg maandagavond een nieuwe tik te verwerken. Vitesse was in De Kuip met 4-1 te sterk voor de Rotterdammers, maar Feyenoord-trainer Fred Rutten geeft zich nog niet gewonnen.

Rutten weet dat het moeilijk gaat worden, maar de oud-trainer van onder meer FC Twente en PSV Eindhoven geeft nog niet op. "We draaien dit niet zomaar even om. Komende week wordt een hele zware week, want dit is een teleurstelling voor iedereen. Ik denk echter wel dat ik in staat ben om dit om te draaien", aldus de oefenmeester in gesprek met RTV Rijnmond.

De trainer van Feyenoord weet nog niet precies hoe hij Feyenoord weer aan de praat moet krijgen. "Eerst moeten we dit verwerken", aldus Rutten. "Je hebt altijd een beeld van wat je graag voor ogen hebt. Als je dat zoals vandaag niet kunt nastreven dan is dat heel zuur." Of Rutten aankomend weekend tegen PEC Zwolle een beroep kan doen op Colin Kâzım-Richards valt te bezien. De Turkse aanvaller zou zich na afloop van het duel met Vitesse hebben misdragen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner