13.05.2015 09:56

Feyenoord krijgt geen hulp van 'eigen' speler

PEC Zwolle-doelman Warner Hahn loopt het veld af na het duel met ADO Den Haag. (07-12-2014).
PEC Zwolle-doelman Warner Hahn loopt het veld af na het duel met ADO Den Haag. (07-12-2014).

Feyenoord hoeft zondag niet te rekenen op de hulp van Warner Hahn. De sluitpost wordt door de Rotterdammers verhuurd aan PEC Zwolle, de komende tegenstander in de Eredivisie. Bij een overwinning in de Hanzestad kwalificeert Feyenoord zich direct voor de Europa League.

Bij ieder ander resultaat zal Feyenoord daar waarschijnlijk naast grijpen, omdat AZ en Vitesse de Rotterdammers op de hielen zitten. Hulp van Hahn, die naar verluidt weer terugkeert naar De Kuip, zou Feyenoord niet slecht uitkomen. Maar de Zuid-Hollanders hoeven daar niet op te rekenen.

"Ik keep voor Zwolle en hoewel ik het beste voor heb met Feyenoord, zie ik het als mijn plicht om voor deze club mijn uiterste best te doen. Ik snap de vragen wel, maar het is voor mij echt niet lastig. Ik doe er gewoon alles aan om zo hoog mogelijk met PEC te eindigen. Daar is geen twijfel over mogelijk", zegt Hahn tegen het Algemeen Dagblad.

Door de 1-4 nederlaag van maandag tegen Vitesse moet Feyenoord tot aan de laatste speelronde in de Eredivisie aan de bak. "Feyenoord heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt. Daar kan ik niets aan doen. En ik geloof ook niet dat als Feyenoord in de play-offs belandt, dat dat door deze ene wedstrijd komt. Er zijn nog 32 wedstrijden gespeeld tegen andere tegenstanders, hè?", aldus Hahn.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner