13.05.2015 14:32

PEC Zwolle blijft hopen op Tsjechische spits

PEC Zwolle speler Tomáš Necid heeft 1-1 gescoord tegen Heerenveen en viert zijn treffer. (26-10-14)
PEC Zwolle speler Tomáš Necid heeft 1-1 gescoord tegen Heerenveen en viert zijn treffer. (26-10-14)

Tomáš Necid tekende afgelopen winter een contract voor een half seizoen bij PEC Zwolle. De Tsjech had een transfer naar een grote club en competitie in de zomer voor ogen, maar mogelijk blijft hij toch in Zwolle.

Volgens technisch directeur Gerard Nijkamp is de kans dat Necid aankomende zomer vertrekt een stuk groter dan dat hij blijft. "Die kans is nog steeds vele malen groter dan dat hij bij ons blijft", aldus Nijkamp, die blijft hopen op een langer verblijft. "Maar ik sluit dat zeker niet uit. Voor Tomáš is het afgelopen half jaar onbevredigend verlopen, dat zit hem wel een beetje dwars."

"Hij heeft het niet nog wel altijd geweldig naar zijn zin, bij hem leeft misschien ook wel de ambitie zich nog eens van zijn beste kant te laten zien bij PEC", vervolgt de technisch directeur. "Het is nog vroeg, maar we onderzoeken op de achtergrond wel al de mogelijkheden of we langer met elkaar door kunnen gaan." Necid scoorde afgelopen weekend zijn eerste treffer na de winterstop in het duel met FC Groningne.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner