13.05.2015 14:47

Excelsior aast op FC Dordrecht-doelman

FC Dordrecht-doelman Filip Kurto geeft de spelers die het muurtje moeten vormen instructies in het duel met FC Groningen. (20-12-2014)
FC Dordrecht-doelman Filip Kurto geeft de spelers die het muurtje moeten vormen instructies in het duel met FC Groningen. (20-12-2014)

Excelsior speelt ook volgend seizoen in de Eredivisie. De Kralingers zijn daarom op de achtergrond bezig met de selectie van aankomend seizoen. Doelman Filip Kurto staat op het verlanglijstje.

"Het klopt dat we Filip een interessante optie vinden", vertelt Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen naar Voetbal International. "We hebben met hem gesproken over een contract. Wordt waarschijnlijk vervolgd."

"De contracten van de meeste spelers lopen door", vervolgt de oefenmeester. "Dat biedt ons de mogelijkheid om de prestaties van dit seizoen volgend jaar mogelijk te verbeteren. We snakken nu naar vakantie, maar beginnen na de zomer weer met volle energie. In de Eredivisie, mooier kan niet."

Het contract van sterkhouder Sander Fischer loopt echter af. "Maar nu we volgend seizoen in de Eredivisie spelen, zijn we wellicht weer interessant voor Sander. We hopen stiekem nog op een langer verblijf van hem. Al snappen we het als hij een mooie uitdaging elders aan wil gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner