13.05.2015 15:31

Türüç: "Ze hebben gezegd mee te werken"

Deniz Türüç baalt na afloop van het competitieduel Go Ahead Eagles - FC Utrecht. (25-04-2015)
Deniz Türüç baalt na afloop van het competitieduel Go Ahead Eagles - FC Utrecht. (25-04-2015)

Deniz Türüç heeft in Deventer nog een contract tot medio 2016. De middenvelder gaat Go Ahead Eagles hoogstwaarschijnlijk verlaten, maar focust zich eerst op de degradatiestrijd.

"Vorig seizoen kon ik al weg, maar ik ben heel bewust bij Go Ahead Eagles gebleven om me verder te ontwikkelen", aldus Türüç tegenover Voetbal International. "Nu wil ik eerst helpen Go Ahead in de Eredivisie te houden, pas daarna wil ik over andere clubs nadenken. Dat heb ik mijn zaakwaarnemer ook verteld. Na de play-offs is het wél tijd om verder te gaan. Zo staat de club er ook in. Als ze nog iets aan me willen verdienen, zullen ze me komende zomer moeten verkopen. Ze hebben gezegd mee te zullen werken."

Go Ahead Eagles maakt ook nog kans op Europees voetbal wegens het Fair Play-klassement. "Allemaal leuk en aardig, maar ik moest erom lachen toen ik het hoorde. Omdat het heel raar zou zijn als Go Ahead Europa ingaat, terwijl we ook nog kunnen degraderen. Ik heb er verder geen aandacht aan geschonken en de rest van de spelers ok niet. Wij willen ons handhaven, dat is het enige dat telt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner