13.05.2015 16:34

Hiljemark heeft het moeilijk in Eindhoven

Oscar Hiljemark en Jeroen Zoet bedanken elkaar voor het vertoonde spel in het duel met Vitesse in de Eredivisie. (31-08-14)
Oscar Hiljemark en Jeroen Zoet bedanken elkaar voor het vertoonde spel in het duel met Vitesse in de Eredivisie. (31-08-14)

Oscar Hiljemark geniet van zijn leven in Eindhoven, maar de Zweedse middenvelder speelde dit seizoen slechts elf competitieduels namens PSV Eindhoven. Hiljemark baalt van zijn rol als voetballer.

"Het is moeilijk", aldus de Zweed tegenover Voetbal International. "Als mens heb ik het geweldig naar mijn zin. De stad is hartstikke leuk, mijn collega’s, de staf; ik kan het eigenlijk met iedereen goed vinden. Ik ben hier echter om te voetballen, om een betere speler te worden. En dat gaat op deze manier niet lukken."

De concurrentie op het middenveld van PSV is moordend. Naast Hiljemark staan ook Stijn Schaars, Andrés Guardado, Jorrit Hendrix, Adam Maher en Georginio Wijnaldum onder contract bij PSV. Hiljemark sluit een vertrek tijdens de zomer dan ook niet uit. "We gaan zien hoe het zich gaat ontwikkelen, maar het is duidelijk dat ik een lastige situatie zit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner