14.05.2015 15:46

Hahn wil spelen: "Voor iedereen het beste"

Warner Hahn weet niet waar hij volgend seizoen keept, bij Feyenoord of toch bij een andere club. De doelman en de Rotterdammers hebben daar nog geen beslissing over genomen.

Hahn is wel erg duidelijk wat hij wil. Momenteel wordt hij verhuurd aan PEC Zwolle en daar keept hij elke week. En dat is wat hij wil. Wekelijks keepen. "Ik neem aan dat het dat voor mij en de club zelf ook het beste vindt", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik heb afgelopen winter een gesprek gehad met de trainer en die zei stellig dat Vermeer de onbetwiste nummer één is. Als ik terug moet, ga ik ernaartoe met de intentie om het iedereen zo lastig mogelijk te maken en zal ik er alles aan doen om mijn plek te veroveren."

De doelman benadrukt wel dat hij zelf ook nog niet weet wat er gaat gebeuren. "Er is nog helemaal niets zeker. Ik zou met Feyenoord het gesprek aangaan wanneer het seizoen gespeeld is. Ik wil het liefst spelen en dat heb ik ook aangegeven bij Feyenoord."

Komende zondag speelt PEC Zwolle tegen Feyenoord en in dat duel kan Hahn zijn werkgever pijn doen. Verliest Feyenoord in Zwolle dan moet het hoogstwaarschijnlijk play-offs spelen en dat zou in Rotterdam een bittere pil zijn om te slikken. Zeker omdat het vier duels geleden nog vast op de derde plek stond. Die plek geeft recht op een direct ticket naar de Europa League. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner