16.05.2015 14:04

Luxe reis doet wenkbrauwen fronzen bij ADO

Vito Wormgoor (l.) probeert spits Sébastien Haller van de bal te zetten tijdens ADO Den Haag - FC Utrecht. (12-04-2015).
Vito Wormgoor (l.) probeert spits Sébastien Haller van de bal te zetten tijdens ADO Den Haag - FC Utrecht. (12-04-2015).

ADO Den Haag ontvangt in de laatste competitiewedstrijd kampioen PSV in eigen huis. De Eindhovenaren zijn inmiddels al enkele weken kampioen en vierden dat afgelopen week in Ibiza. Foto's van alle spelers op een zeilboot kwamen in de media. Verdediger Vito Wormgoor snapt dat niet helemaal.

"Ik vind het wel opmerkelijk dat zij nog voor het einde van de competitie zo’n reisje maken", vertelt de mandekker van ADO Den Haag aan het Algemeen Dagblad. "Voor ons is het wel een motivatie. We moeten laten zien dat hier helemaal niets te halen valt." Ook ADO Den Haag is al klaar dit seizoen, alhoewel het bij een goed resultaat nog een paar plekken kan stijgen in de middenmoot.

Trainer Henk Fraser hoopt in ieder geval dat zijn ploeg met honderd procent concentratie de wedstrijd met de landskampioen van Nederland aangaat. "De financiële kant van zo’n wedstrijd moet je ook niet onderschatten, maar eer, dat is het belangrijkste voor een topsporter. Laat dit zo'n wedstrijd zijn waarin wij boven onszelf uitstijgen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner