16.05.2015 16:40

Jonge pechvogel: "Ben Feyenoord dankbaar"

Moussa Kalisse (l.) en Rodny Lopes Cabral (r.) vechten om de bal tijdens het benefietduel tussen Feyenoord en Excelsior. (05-01-2014)
Moussa Kalisse (l.) en Rodny Lopes Cabral (r.) vechten om de bal tijdens het benefietduel tussen Feyenoord en Excelsior. (05-01-2014)

Rodny Lopes Cabral werd aan het begin van dit seizoen definitief bij de eerste selectie van Feyenoord gehaald, maar meniscusproblemen stonden een officieel debuut in de weg. Toch werd het contract van de verdediger verlengd, waar hij dan ook heel dankbaar voor is.

"Ik ben Feyenoord heel dankbaar dat ik die kans krijg. Ondanks dat ik mezelf niet heb kunnen bewijzen, is die optie in mijn contract gelicht en biedt de club me een herkansing. Daar spreekt enorm veel vertrouwen uit en daarom wil ik er komend seizoen volledig staan."

Aan het begin van het huidige seizoen werd er een scheurtje in de meniscus van Cabral geconstateerd. "Daarvoor staat in principe zes tot acht weken herstel, dus op dat moment kwam het totaal niet in me op dat ik een heel seizoen niet zou voetballen. Vervolgens kreeg ik een terugslag, waarna in september een operatie noodzakelijk was", legt de verdediger echter uit aan Feyenoord Magazine. 

"Of ik getwijfeld heb of het goed zou komen? Ik denk dat iedereen die lang buitenspel staat af en toe een dipje heeft", laat de twintigjarige verdediger weten. Cabral heeft het komende seizoen maar één taak in Rotterdam. Opvallen, om een nieuwe contractverlenging af te dwingen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner