16.05.2015 21:33

SC Cambuur wil goed afsluiten: "Blijft knagen"

SC Cambuur kan juichen tijdens het competitieduel met FC Utrecht. (14-03-2015)
SC Cambuur kan juichen tijdens het competitieduel met FC Utrecht. (14-03-2015)

Aankomende zondag speelt SC Cambuur de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De Friezen nemen het in eigen huis op tegen Willem II. Vorig seizoen verloor de ploeg de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Dat wil SC Cambuur nu voorkomen.

"We verloren vorig jaar de laatste thuiswedstrijd van ADO Den Haag en dat blijft toch knagen, dat moet nu zeker anders", beseft Sandor van der Heide. Vorig seizoen werd er met 1-2 verloren in het eigen Cambuur Stadion. Normaal gesproken is Van der Heide de assistent-trainer bij SC Cambuur, maar trainer Henk de Jong heeft een operatie ondergaan en krijgt rust in Friesland.

"We spelen thuis voor onze eigen supporters en het is ook nog eens de laatste wedstrijd van het seizoen. Als je het kabaal van de tribunes hoort heb je hier al genoeg motivatie", vindt Van der Heide op de clubwebsite van SC Cambuur. "Willem II speelt leuk en aanvallend voetbal en het is gewoon een hele goede ploeg. Ze staan ook niet voor niks op de plek waar ze nu staan. Zondag gaan we twee ploegen zien die willen aanvallen, dus dat gaat interessant worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner