17.05.2015 13:57

SC Cambuur start met fitte Narsingh

Damiano Schet (r.) krijgt tegen FC Dordrecht zijn eerste speelminuten in het Eredivisieseizoen 2014/2015. Hier vervangt hij Furdjel Narsingh. (04-10-2014)
Damiano Schet (r.) krijgt tegen FC Dordrecht zijn eerste speelminuten in het Eredivisieseizoen 2014/2015. Hier vervangt hij Furdjel Narsingh. (04-10-2014)

SC Cambuur kan vandaag toch beroep doen op Furdjel Narsingh. Achter de naam van de buitenspeler stond deze week een vraagteken, maar hij blijkt fit genoeg te zijn.

SC Cambuur heeft wat veranderingen in de verdediging doorgebracht ten opzichte van de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Ajax. Tegen de Amsterdammers viel Lucas Bijker geblesseerd uit. De verdediger is niet op tijd hersteld voor de wedstrijd van vandaag. Daarom speelt voor hem Calvin Mac-Intosch in het hart van de verdediging. Omdat Mohamed El Makrini is geschorst speelt Erik Bakker weer op het middenveld. Ook in de aanval een wijziging. Furdjel Narsingh is fit genoeg om te beginnen en dat gaat dan ten koste van Mikhail Rosheuvel. Narsingh vormt vandaag samen met clubtopscorer Bartholomew Ogbeche en Daniël de Ridder de aanvalslinie.

Jurgen Streppel heeft slechts één wijziging doorgevoerd vergeleken met vorige week. In de thuiswedstrijd van vorige week was Willem II met 1-0 te sterk voor ADO Den Haag. De aangever bij de goal van Samuel Armenteros, Robert Braber vinden we niet terug in de basisopstelling van vandaag. Hij wordt vervangen door Ali Messaoud, die terugkeert in de selectie van de Tricolores. Samen met Wiljan Pluim en Stijn Wuytens vormt Messaoud het middenveld. Frenkie de Jong, het toptalent van Willem II die vorige week zijn debuut maakte, ontbreekt bij de wedstrijdselectie. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner