18.05.2015 09:53

Fischer baalt: "Zijn niet meer hongerig"

Davy Klaassen (l.) en Viktor Fischer (r.) omringen Thomas Lam tijdens PEC Zwolle - Ajax. (26-04-2015)
Davy Klaassen (l.) en Viktor Fischer (r.) omringen Thomas Lam tijdens PEC Zwolle - Ajax. (26-04-2015)

Viktor Fischer was na afloop van het verloren duel van Ajax met FC Dordrecht (2-1) niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg. De aanvaller verschuilt zich nergens achte en spreekt de harde waarheid. 

Fischer zelf scoorde wel voor Ajax. "Ik kan wel tevreden zijn met mijn doelpunt, maar verder is er weinig om tevreden over te zijn. Op naar volgend jaar", aldus de Deense aanvaller tegen FOX Sports. Ajax had niks meer te winnen of te verliezen tegen Dordrecht, maar ook dat is geen smoes vindt Fischer. "Wat maakt het uit. Het is altijd voetbal. Je moet als Ajax altijd goed kunnen spelen, zeker tegen een ploeg die al is gedegradeerd. Er zijn geen excuses."

De jonge aanvaller is eindelijk weer fit en had daarom ook zin om te voetballen tegen Dordrecht, maar hij zag diezelfde honger niet bij anderen. "Dat zag je vandaag ook wel. Ik baal heel erg. Ik vind dit sowieso niet goed genoeg. Niet voor ons, maar ook niet voor de Ajax-supporters en voor iedereen die thuis zit te kijken. Het mag toch niet zo zijn dat zij straks stoppen met kijken, omdat wij dit leveren? We mogen blij zijn dat dit het laatste duel is. Het moet volgend jaar beter!"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner