22.05.2015 09:43

Geblesseerde PSV-jongeling voelt vertrouwen

Menno Koch tijdens de training van PSV op Gran Canaria. (05-01-15)
Menno Koch tijdens de training van PSV op Gran Canaria. (05-01-15)

Menno Koch heeft donderdag zijn contract bij PSV tot medio 2018 verlengd. Beide partijen waren er al eerder uit, maar de handtekening is nu officieel gezet.

Dat is voor de twintigjarige verdediger een lichtpuntje in een donkere periode. Koch wordt de tweede seizoenshelft door PSV verhuurd aan NAC Breda. Bij de Bredanaars scheurde hij zijn voorste kruisband af en staat de speler maanden buitenspel. "Hieruit straalt heel veel vertrouwen vanuit PSV, zeker gezien de situatie waarin ik nu verkeerd", zegt Koch over zijn blessure op de website van PSV.

"Als ik een indicatie moet geven wanneer ik weer wedstrijdfit ben, zal dat rond de winterstop zijn", vervolgt Koch. "Komend seizoen ben ik de eerste helft gewoon bij PSV, daarna zien we wel hoe de situatie dan is. Ik heb nog steeds de ambitie om veel te spelen en me in de Eredivisie te ontwikkelen, ik hoop heel graag dat dat bij PSV is."

Technisch manager Marcel Brands laat weten dat er voor de blessure al een overeenstemming was over de contractverlenging. "Maar we hebben geen moment getwijfeld om dat op de een of andere manier weer in te trekken. Zo’n jongen verdient op dat moment alle steun en ik ben er van overtuigd dat Menno sterker terug zal komen", aldus Brands.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner