22.05.2015 14:19

Luiz hekelt roddelpers: "Ik ben geen maagd"

David Luiz heeft zichzelf verdedigd tegen het nieuws dat hij nog maagd zou zijn. De Braziliaanse verdediger had gezegd dat hij zich spaart voor het huwelijk, maar in de media werd dat opgevat dat David Luiz nooit het bed had gedeeld met een vrouw. 

Tegen BBC vertelt hij dat dat absoluut niet waar is. "Ik ben geen maagd meer hoor. Ik heb meerdere vriendinnen gehad in mijn leven", aldus de verdediger van Paris Saint-Germain die baalt van de indianenverhalen. "Mensen van de pers respecteren niet hoe andere mensen leven. Ik kan 's avonds rustig slapen, want ik respecteer iedereen."

David Luiz is een baptist en dat is een stroming binnen het christendom. Op latere leeftijd worden de mensen gedoopt, omdat men dan oud genoeg is om echt te geloven. Onlangs verscheen er een foto van David Luiz waarop hij zich liet dopen (zie foto hieronder). "Ik ben hier gelukkig mee, dit is mijn geloof", zegt Luiz daarover. 

PSG

De verdediger is kampioen geworden met PSG nadat hij voor meer dan vijftig miljoen euro werd overgenomen door de Fransen. "We zijn hier echt iets aan het bouwen. We worden steeds beter. Dit jaar zijn we uitgeschakeld door Barcelona in de Champions League, maar iedereen ziet dat we elk jaar iets sterker worden", aldus de Braziliaan die nog lang niet klaar is bij PSG. "Volgend seizoen wil ik de Champions League winnen. Ik heb er alles voor over om dat te halen. Iedereen in de club, de fans en de spelers zouden dat geweldig vinden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner