23.05.2015 11:36

De Kamps: "Onder de loep bij scheidsrechters"

Joeri de Kamps in actie tijdens het play-offduel van NAC Breda bij VVV-Venlo. (22-05-2015)
Joeri de Kamps in actie tijdens het play-offduel van NAC Breda bij VVV-Venlo. (22-05-2015)

Joeri de Kamps was vrijdagavond een veelbesproken persoon na afloop van het play-offduel tussen VVV-Venlo en NAC Breda. De middenvelder van NAC pakte zijn zoveelste gele kaart van de wedstrijd, terwijl een rode kaart niet had misstaan voor zijn overtreding.

Met een forse overtreding trapte hij Jeffrey Altheer uit de wedstrijd. "Het was een ongelukkig moment", vertelt De Kamps in gesprek met FOX Sports. "Er was iemand die de bal aannam. De bal stuiterde omhoog. Ik was al in de lucht, hij liep door. Ik raakte hem ongelukkig. Het was een ongelukkig moment. Natuurlijk schrok ik wel. Ik raakte hem op zijn bovenlichaam. Ik was gewoon te laat."

"Een rode kaart? Dat vond jij", reageert De Kamps op een vraag van de verslaggever. "Een gele kaart is op zijn plaats denk ik. Misschien had ik een beetje mazzel vandaag, maar ik heb ook pech gehad dit seizoen. Het zit in mijn spel dat ik op het randje speel. In de wedstrijd krijg je altijd schoppen. Mijn vader zegt altijd 'dan moet je maar op dammen gaan, dan heb je nergens last van'."

"Maar ik denk dat ik toch al onder de loep lig bij de scheidsrechters. Dit is mijn eerste seizoen in de eredivisie.Ik denk dat je rustiger wordt naarmate je ouder wordt. Ik hoop dat, dat bij mij ook nog gaat komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner