23.05.2015 16:10

Pechvogel over toekomst: "Ik zie het wel"

Melvin Platje neemt de bal namens VVV-Venlo aan op zijn voet, terwijl FC Eindhoven-speler Jason Bourdouxhe toekijkt (10-04-2015).
Melvin Platje neemt de bal namens VVV-Venlo aan op zijn voet, terwijl FC Eindhoven-speler Jason Bourdouxhe toekijkt (10-04-2015).

Melvin Platje, de grote pechvogel in het play-offduel van VVV-Venlo met NAC Breda, weet niet waar hij volgend seizoen voetbalt. Die knoop gaat de aanvaller na de nacompetitie doorhakken.

VVV-Venlo verloor vrijdag de eerste ontmoeting met NAC (0-1) en dus is uitschakeling dichtbij. Als dat vonnis voltrokken wordt, wordt het de vraag waar de toekomst van Platje ligt. "Dat weet ik niet. Ik focus me nu eerst op de play-offs", aldus de speler tegenover FOX Sports. "Ik heb dit seizoen redelijk tot goed gespeeld. Ik zie straks wel waar ik speel.. Misschien hier, misschien ergens anders, misschien het buitenland."

Platje was vrijdag in Venlo de grootste pechvogel. Twinitig minuten voor tijd was hij met een bekeken schot van ver heel dicht bij de gelijkmaker, maar hij zag zijn inzet op de lat belanden. Een minuut later raakte Platje de paal. "Ik zag de keeper uit zijn doel staan en dacht: ik schiet. Maar de bal ging op de lat. Dat is pech. De tweede mogelijkheid was een wereldpass van Randy (Wolters, red.). Maar er zat een lastige stuit in en gaat-ie uiteindelijk binnenkant paal. Zonde."

VVV en NAC spelen maandag de return in Breda. De winnaar speelt tegen FC Emmen of Roda JC.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner