24.05.2015 19:19

Manu na misser: "Hier lig ik wakker van"

Elvis Manu had Feyenoord op 2-0 voorsprong kunnen zetten tegen sc Heerenveen, maar de aanvaller miste een grote kans. In de tegenstoot scoorden de Friezen de gelijkmaker, waarna Feyenoord uiteindelijk uitgeschakeld werd in de play-offs.

Manu dacht de bal tegen de touwen te werken met een geplaatst schot in de hoek, maar het was keeper Kristoffer Nordfeldt die toch zijn hand er tegen aan kon zetten. "Geen Europees voetbal, hier ga ik wakker van liggen", aldus Manu tegen FOX Sports. 

Met de 2-0 had Feyenoord op rozen gezeten voor de volgende ronde van de play-offs. Het mocht niet baten. "Ik loop alleen op de goal af, maar Nordfeldt pakt hem goed. Ik had hem achteraf hoog binnen moeten schieten, in plaats van laag over de grond. Dan win je de wedstrijd gewoon, daar ben ik van overtuigd. Dat kan ik mezelf aanrekenen."

Heerenveen maakte vervolgens de 1-1 en de 1-2 door twee goals van Mark Uth. Colin Kâzım-Richards redde Feyenoords eer door de 2-2 te maken, maar daar hadden de Rotterdammers uiteindelijk niets aan. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner