25.05.2015 12:04

Van Ewijk: "Daar word ik nu voor beloond"

Invaller Jerry van Ewijk (r.) schiet de 1-0 achter Agil Etemadi (l.) tijdens De Graafschap - Almere City FC. (15-05-2015)
Invaller Jerry van Ewijk (r.) schiet de 1-0 achter Agil Etemadi (l.) tijdens De Graafschap - Almere City FC. (15-05-2015)

Jerry van Ewijk scoorde tijdens het reguliere seizoen achttien treffers namens De Graafschap. In de nacompetitie moest hij het echter doen met een plek op de bank, maar in Deventer keert hij terug in de basis.

"Ik speelde het merendeel en ik deed het zo goed, dat ik had verwacht dat ik de play-offs ook zou spelen", vertelt de aanvaller aan Omroep Gelderland. "Ik heb me goed opgesteld en daar word ik nu toch weer voor beloond." Aangezien Van Ewijk terugkeert in de basis moet Vincent Vermeij genoegen nemen met een plek op de reservebank. Tim Janssen mag van De Graafschap-trainer Jan Vreman blijven staan.

Van Ewijk hoopt dat De Graafschap ook in Deventer weet te winnen van Go Ahead Eagles. "Wij moeten niet bang zijn", vervolgt Van Ewijk. "Zij moeten nu. Het is perfect wat we hier hebben neergelegd. Ik vond ze voetballend niet sterk, wij zijn als team veel beter. We moeten dat daar ook laten zien en snel voor de 0-1 gaan. Een mooie wedstrijd, die ik uiteraard graag wil spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner