26.05.2015 21:47

Update: 'PSV rondt komst NEC-trainer af'

Ruud Brood oogt ontevreden tijdens NEC-Jong FC Twente in de Jupiler League. (28-11-14)
Ruud Brood oogt ontevreden tijdens NEC-Jong FC Twente in de Jupiler League. (28-11-14)

Als het aan PSV ligt zit Ruud Brood na de zomer als assistent-trainer in de dug-out bij de landskampioen. Het heeft echter nog wat voeten in aarde om de trainer van NEC over te nemen.

In het contract van Brood bij de kampioen van de Jupiler League zijn weliswaar afspraken gemaakt over een vertrek van Brood als zich een mooie club aandient. PSV wil echter niet aan het bedrag voldoen om de trainer over te nemen, meldt Omroep Brabant.

Bij NEC kijkt men met een dubbel gevoel tegen de interesse van PSV aan. NEC wil alleen spelers in de selectie die graag voor NEC uitkomen. Een trainer die een voorkeur bij een andere club heeft, past zodoende dan ook niet in de visie van de promovendus. Woensdag komt NEC met een verklaring over een eventueel vertrek van Brood.

Update: 26-05-2015 21:44 'PSV rond komst Brood af'

PSV heeft de komst van Ruud Brood als nieuwe assistent-trainer afgerond, meldt FOX. De Eindhovenaren en NEC zijn het eens geworden over een overgang van de trainer die het afgelopen seizoen met de Nijmegenaren kampioen werd in de Jupiler League.

Een opmerkelijke overgang. Bij promotie werd het contract van Brood bij NEC verlengd, waardoor de trainer ook aan de slag had gekund als hoofdtrainer in de Eredivisie.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner