28.05.2015 11:32

Linssen zet alles op alles voor promotie

Edwin Linssen (l.) draait weg bij Jason Oost (r.) tijdens het promotie/degradatieduel De Graafschap - Almere City FC. (15-05-2015)
Edwin Linssen (l.) draait weg bij Jason Oost (r.) tijdens het promotie/degradatieduel De Graafschap - Almere City FC. (15-05-2015)

Edwin Linssen liep tijdens het play-offduel met Go Ahead Eagles een lichte blessure op, maar de routinier van De Graafschap is niet bang om een flinke blessure op te lopen. Linssen is bezig aan zijn laatste week als profvoetballer.

"Bang voor mijn blessure ben ik niet", vertelt de middenvelder aan Voetbal Internatonal. "Als het moet, scheur ik die hamstring helemaal af. Die heb ik na deze week toch niet meer nodig. In de kleedkamer vroegen de spelers en de staf weer aan me of ik niet nog een seizoen wil doorgaan, maar mijn keuze is gemaakt. Ik ga mijn laatste week als profvoetballer in, na zestien seizoenen is het mooi geweest."

"En wat is er mooier dan tot de laatste minuut van het jaar meestrijden om de prijzen?", vervolgt Linssen. "Het is ongelofelijk. Een paar weken geleden was het nog maar de vraag of we überhaupt in de play-offs zouden uitkomen. We zijn gegroeid en hebben vertrouwen. Het komt nu wel heel dichtbij." Linssen is vanaf volgend seizoen assistent-trainer bij Willem II.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner