29.05.2015 09:49

Tighadouini: "Mooi dat het is uitgekomen"

Divine Naah (l.) en Adnane Tighadouini (r.) vieren de 2-0 tijdens het play-offduel NAC Breda - VVV-Venlo. (25-05-2015)
Divine Naah (l.) en Adnane Tighadouini (r.) vieren de 2-0 tijdens het play-offduel NAC Breda - VVV-Venlo. (25-05-2015)

Met het enige doelpunt van de wedstrijd toonde Adnane Tighadouini wederom hoe belangrijk hij is voor NAC Breda. De aanvaller wil hoe dan ook voorkomen dat NAC volgend jaar in de Jupiler League speelt.

"NAC is een veel te mooie club om in de Eerste Divisie te spelen. We hebben vandaag weer een boost gekregen en zullen het in Breda afmaken", stelde de flankspeler tegenover Voetbal International. Kritisch op zichzelf was hij ook. "Ik had een tweede treffer moeten maken. Ik was iets te ongeduldig. Maar goed, vooraf tekenden we voor dit resultaat."

Vooraf had hij trainer Robert Maaskant beloofd te winnen van Roda JC Kerkrade. En dat is aardig gelukt. "Mooi dat het is uitgekomen. Het geloof in de goede afloop is heel groot bij mij, zoals dat voor het hele team geldt. We kijken nu al uit naar zondag", waarin hij doelt op de return in Limburg. 

Ook Robert Maaskant was tevreden en kritisch tegelijk. "Ik ben uitermate tevreden met de uitslag, maar niet over de uitvoering. We weten dat Roda thuis veel druk kan ontwikkelen en dat ze moesten komen voor een resultaat. Dat hebben we goed gepareerd en onze goal meegepakt. Daar hadden we misschien meer uit kunnen halen. In de tweede helft kwam er teveel druk op het middenveld en verloren we de controle. De tweede helft hebben we te weinig gedaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner