01.06.2015 11:28

Fellaini 'verkoopt' Dí María: "Past bij PSG"

Marouane Fellaini heeft toch wel een enigszins aparte uitspraak gedaan. De Belgische middenvelder vertelt namelijk dat hij denkt dat Ángel Di María een goede aanwinst zou vinden voor Paris Saint-Germain. 

Fellaini en Di María zijn teamgenoten bij Manchester United. Laatstgenoemde zou een transfer naar PSG kunnen maken. "Di María zou een goede aanwinst zijn voor PSG", zegt Fellaini tegen het sportmagazine Téléfoot. "Hij was al eens succesvol bij Real Madrid en hij kan dat ergens anders ook weer worden."

Nadat het magazine de quotes publiceerde schrok Fellaini zich een hoedje en rectificeerde zijn woorden. "Ik heb gezegd dat Di María voor elke club een aanwinst is, maar dat hij bij Manchester United moet blijven. De krant heeft mij niet goed geciteerd", zo meent hij.

Het is geen geheim dat PSG Di María graag wil overnemen. Volgens L'Equipe zullen de Fransen zich deze zomer weer melden voor de Argentijn. Bij een deal van Di María zou Manchester United graag Gregory van der Wiel willen ruilen. PSG zou dat ook wel zien zitten. Op die manier zou de prijs van Di María namelijk aanzienlijk dalen

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner