01.06.2015 17:30

Update: Overgoor definitief naar SC Cambuur

Sjoerd Overgoor (r.) moet een traantje wegpinken na afloop van het play-offduel Go Ahead Eagles - De Graafschap. (25-05-2015)
Sjoerd Overgoor (r.) moet een traantje wegpinken na afloop van het play-offduel Go Ahead Eagles - De Graafschap. (25-05-2015)

Sjoerd Overgoor degradeerde vorige week met Go Ahead Eagles naar de Jupiler League, maar de middenvelder lijkt al snel een nieuwe club gevonden te hebben. Overgoor wordt maandag waarschijnlijk gepresenteerd bij SC Cambuur.

De Leeuwarders beleggen maandag om 17:00 een persconferentie. Volgens Sander de Vries, journalist van de Leeuwarder Courant, gaat Cambuur Overgoor presenteren. De middenvelder van Go Ahead Eagles moet de opvolger worden van Mohamed el Makrini. Laatstgenoemde heeft een aflopend contract in Friesland en heeft in een eerder stadium al aangegeven niet te willen verlengen.

Overgoor, die bij Go Ahead Eagles nog vastligt tot medio 2017, speelde in het verleden ook voor De Graafschap. Naast Overgoor wordt ook Nick van der Velden genoemd als mogelijke versterking. De middenvelder annex aanvaller is transfervrij, aangezien zijn contract bij FC Groningen afloopt. 

Update: 01-06-2015 17:30

Naar verwachting heeft SC Cambuur tijdens de persconferentie van 17:00 uur definitief Sjoerd Overgoor gepresenteerd als aanwinst voor de komende vier seizoenen.

"Overgoor is een speler die we al langere tijd volgen en die met zijn voetballende kwaliteiten goed bij ons zal passen. Daarnaast is hij ook een echte teamspeler met de juiste wedstrijdinstelling. Het is kortom een goede zaak dat hij ons komt versterken", laat technisch directeur Henry van der Vegt optekenen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner