04.06.2015 16:57

Go Ahead verlengt met multifunctionele speler

Lars Lambooij (l.) duelleert met Dean Koolhof (r.) tijdens het play-offduel De Graafschap - Go Ahead Eagles. (22-05-2015)
Lars Lambooij (l.) duelleert met Dean Koolhof (r.) tijdens het play-offduel De Graafschap - Go Ahead Eagles. (22-05-2015)

Lars Lambooij wil met Go Ahead Eagles terug naar de Eredivisie. Daarom heeft hij donderdag zijn aflopende contract verlengd met twee jaar.
De rechtsback, die ook op het middenveld uit de voeten kan, reageert verheugd op zijn contractverlenging.

"Ik wil graag meehelpen Go Ahead Eagles terug te brengen naar de eredivisie. Daar ga ik mijn stinkende best voor doen", zegt Lambooij op de website van Go Ahead Eagles.

"We hebben een goed team en een"fantastische achterban. Als ik hoor dat we al bijna 5.000 seizoenkaarten hebben verkocht, word ik daar warm van. Het leeft in Deventer. Ik heb het hier naar mijn zin", vervolgt de speler.

Trainer Dennis Demmers, die ook langer in Deventer blijft, is content. "Lars is een winnaar. Een multifunctionele speler met hart voor de club", luidt zijn korte reactie op het contractnieuws.

Go Ahead degradeerde uit de Eredivisie via de nacompetitie. Al in de tweede ronde was latere promovendus De Graafschap over twee wedstrijden te sterk.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner