04.06.2015 19:02

Heracles-aanwinst: "De helft is voor Twente"

Wout Droste zorgt met zijn transfer naar Heracles Almelo voor de nodige discussie in zijn vriendengroep. De helft is namelijk voor Heracles en de andere helft is fan van FC Twente, de club waar Droste de jeugdopleiding doorliep. De rechtsback komt transfervrij over van SC Cambuur.

In Almelo zette de verdediger zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen. "De helft van mijn vriendengroep is voor Heracles Almelo, maar de andere helft voor FC Twente", vertelt de aanwinst op de officiële website van Heracles. "Ik weet zeker dat mijn vrienden wel een paar stoeltjes kopen in het stadion van Heracles."

Droste draagt een bijzondere bijnaam, genaamd De Mug. "Ik ben een fel mannetje in de zin van dat ik mijn tegenstander weinig ruimte geef. Ze noemden me wel eens de mug ja. Die beesten zijn ook zo vervelend. Maar een mug is zo klein. Dan word ik liever 'The Bulldog' genoemd. Maar ik ga niet uit van een bepaalde bijnaam, zoiets moet je op je af laten komen en al helemaal niet zelf verzinnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner