05.06.2015 09:55

NEC'er Jahanbakhsh kan clubs uitkiezen

Alireza Jahanbakhsh van NEC Nijmegen viert zijn doelpunt tegen Achilles 29. (22-05-2015)
Alireza Jahanbakhsh van NEC Nijmegen viert zijn doelpunt tegen Achilles 29. (22-05-2015)

De zaakwaarnemer van NEC-speler Alireza Jahanbakhsh schermt met veel interesse uit binnen- buitenland. In Nijmegen is zelfs al een bod binnengekomen.

Dat zou volgens Omroep Gelderland afkomstig zijn van het Engelse Brighton & Hove Albion, dat twee miljoen euro over heeft voor de Iraniër. Zijn zaakwaarnemer heeft tegen de regionale omroep laten weten dat het niet de enige gegadigde is.

Ook Spartak Moskou, New York City FC en twee Nederlandse club hebben Jahanbakhsh op hun verlanglijstje staan. "Alireza is op dit moment in Iran bij de nationale ploeg. Wij zullen alles naast elkaar leggen. Wij willen het beste voor Alireza. Hij moet zich doorontwikkelen. Daarom zou het ook logisch kunnen zijn dat hij in Nederland blijft", zegt zijn zaakwaarnemer.

"Een club met een grote naam heeft geen prioriteit. Het gaat erom dat Alireza ergens speelt waar hij het vertrouwen krijgt en wat de ambitie van een club is. Dat nemen we mee in de beslissing. Spartak Moskou is een grote club. Of dat de juiste keuze is, daar kun je vraagtekens bij zetten."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner