05.06.2015 11:17

Real Madrid stuurt merkwaardige verklaring

Marco Verratti in actie namens Italië tegen Engeland (31-3-2015)
Marco Verratti in actie namens Italië tegen Engeland (31-3-2015)

Real Madrid heeft vrijdag een opvallend statement de wereld ingestuurd. Op de website van de Koninklijke reageert de club op de geruchten rondom Marco Verratti. De Italiaan van Paris Saint-Germain wordt gelinkt aan Real Madrid. 

"De verspreide informatie door de media over het vermeende aanbod van Real Madrid aan Marco Verratti is absoluut onwaar", luidt de verklaring van de Spanjaarden. "Real Madrid heeft geen contact met Paris Saint-Germain of de zaakwaarnemer van de speler."

De aanvallende middenvelder van de Franse kampioen speelt sinds 2012 voor PSG. De Parijzenaars namen hem over van het Italiaanse Pescara Calcio. Bij Paris Saint-Germain beleefde Verratti zijn doorbraak. Hij kan altijd rekenen op een basisplaats en is een belangrijke schakel in de ploeg van coach Laurent Blanc.

Verratti is overigens niet de enige speler die aan Real Madrid wordt gelinkt. De naam van Manchester United-doelman David De Gea wordt al een tijdje met de Koninklijke in verband gebracht. Ook Sergio Agüero zou hoog op het verlanglijstje staan van de nieuwe trainer Rafael Benítez.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner