06.06.2015 11:09

Wouters: "Een strijdbaar Feyenoord gezien"

Jan Wouters kijkt uit naar het komende seizoen als assistent-trainer van Feyenoord. De ervaren keuzeheer fungeert dan als de rechterhand van Giovanni van Bronckhorst. Wouters is blij met zijn beslissing naar Rotterdam te komen.

"Toen ik nog onder contract stond bij Kasimpasa kwam Feyenoord. Met alle respect, maar als zo'n mooie club bij mij uitkomt, hoef ik niet lang na te denken. Ik heb mijn contract in Turkije toen direct laten beëindigen, zodat ik me al op het nieuwe seizoen kon richten", legt Wouters uit op de website van zijn management.

"De laatste weken heb ik Feyenoord, de enige club uit de traditionele top-drie waar ik nog niet eerder werkte, gevolgd. Het is spijtig dat ze de play-offs om Europees voetbal nog in moesten. Dat was natuurlijk een flinke teleurstelling en mentaal is dat dan heel zwaar. Tegen sc Heerenveen heb ik wel een strijdbaar Feyenoord gezien."

Keuze
Wouters is duidelijk als het gaat waarom hij voor de Stadionclub kiest. "De samenstelling van de staf, is naast het feit dat Feyenoord een volksclub met geweldige supporters is, de belangrijkste reden geweest om in dit avontuur te stappen. Ik vind het mooi om die jongens op weg te helpen in hun trainerscarrière."

"Qua club past Feyenoord bij mij. Als voetballer paste ik qua type voetballer misschien al meer bij Feyenoord dan bij Ajax. Mooi dat ik na de zomer alsnog aan de slag mag in Rotterdam-Zuid."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner