06.06.2015 11:37

AZ bindt talentvolle verdediger voor drie jaar

Joris Kramer heeft zaterdag zijn handtekening gezet onder een contract bij AZ. Daardoor ligt de jonge verdediger tot de zomer van 2018 vast in Alkmaar. De achttienjarige verdediger speelde afgelopen seizoen zijn wedstrijden voornamelijk voor de A1 van AZ. 

"We zijn blij met het vastleggen van Joris Kramer", vertelt directeur voetbalzaken Earnest Stewart op de website van de Eredivisie-club. "Hij heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Hij heeft de potentie om het eerste elftal van AZ te halen. Kramer is een solide verdediger: sterk in de mandekking en opbouwend goed. Via Jong AZ en trainingen bij de A-selectie kan hij gaan toewerken naar zijn debuut."

Ook de jongeling is blij met zijn verbintenis. "Dit geeft mij een heel goed gevoel. Ik heb de laatste jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt en dit is een mooie beloning. Ik heb het gevoel dat ik tijd en vertrouwen krijg om een vaste waarde te worden in het eerste elftal. De jeugd krijgt écht een kans. Ik wil me tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen direct bewijzen en een plek in de A-selectie veroveren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner