09.06.2015 21:59

"Er was geen geld voor een nieuw contract"

Dico Koppers (l.) zet Jerry van Ewijk van zich af tijdens Jong FC Twente - De Graafschap. (23-02-2015)
Dico Koppers (l.) zet Jerry van Ewijk van zich af tijdens Jong FC Twente - De Graafschap. (23-02-2015)

Dico Koppers vertrekt aan het einde van dit seizoen bij FC Twente, terwijl de Tukkers dit liever niet gezien hadden. Er was echter te weinig geld om de vleugelverdediger een fatsoenlijke contractverlenging aan te bieden. Dit geeft Koppers toe.

"Vanwege de penibele situatie bij de club was een vertrek uiteindelijk onvermijdelijk. Ze waren bij FC Twente wel tevreden over me, maar er was simpelweg geen geld voor een nieuw contract", vertelt de linksback aan SoccerNews. "Die onrust was lastig. Zeker voor mij, omdat ik totaal niet wist waar ik aan toe was."

Vanwege zijn transfervrije status bevindt Koppers zich momenteel in een luxepositie. "Ik heb via mijn zaakwaarnemer al wel het een en ander vernomen van die club", zo vertelt Koppers over de interesse van FC Groningen. "Met een andere Eredivisie-club heb ik al wel gesproken en er is ook interesse uit het buitenland, van een club uit de 2. Bundesliga, maar mijn voorkeur ligt in de Eredivisie", geeft de oud-speler van Ajax en ADO Den Haag toe.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner