14.06.2015 19:55

Go Ahead-middenvelder dacht aan stoppen

Luuk de Jong (l.) gebruikt zijn sterke lichaam om Sander Duits van de bal te houden tijdens Go Ahead Eagles - PSV. (07-03-2015)
Luuk de Jong (l.) gebruikt zijn sterke lichaam om Sander Duits van de bal te houden tijdens Go Ahead Eagles - PSV. (07-03-2015)

Sander Duits twijfelde of hij door moest gaan met voetballen. De speler degradeerde met Go Ahead Eagles en dacht mede daarom eraan om te stoppen met professioneel te voetballen.

De degradatie van Go Ahead Eagles naar de Jupiler League kwam hard aan bij Duits, zo verklapt hij op de officiële website van zijn club. "Ik moest echt even nadenken: wil ik nog wel door? Maar op vakantie in Curacao ben ik flink bijgekomen en ben er inmiddels, zeker ook na veel adviezen van andere mensen, volledig van overtuigd dat ik nog wel een jaartje of drie betaald voetbal wil spelen. Ik heb er echt weer zin in", zo zegt hij.

Duits heeft weer de motivatie gevonden om te voetballen. "Het lijkt me ook wel eens leuk een seizoen te hebben waarin we veel winnen. Dat zal het plezier zeker terug brengen. En met Go Ahead weet ik dat we veel gaan winnen en om de titel mee kunnen doen", aldus Duits die ook doorgaat vanwege de vele steun van het publiek. "Ik lees nu dat er al bijna 5500 seizoenkaarten zijn verkocht, dat is toch geweldig? Ik denk dat we in de Adelaarshorst nog steeds iedere wedstrijd het gevoel zullen hebben in de Eredivisie te spelen. Daarom zeg ik: laten we lekker voor de titel gaan strijden, daar wil ik graag bij zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner