18.06.2015 16:31

Excelsior komt met verwacht contractnieuws

Terwijl op de achtergrond de spelers van PEC Zwolle het doelpunt tegen Excelsior vieren, treurt Luigi Bruins op de voorgrond. (22-03-2015)
Terwijl op de achtergrond de spelers van PEC Zwolle het doelpunt tegen Excelsior vieren, treurt Luigi Bruins op de voorgrond. (22-03-2015)

Luigi Bruins en Excelsior zijn eruit. De beide partijen hebben zoals verwacht een akkoord bereikt over een tweejarige contractverlenging. "Ik kijk uit naar de komende twee jaar bij Excelsior."

"Ik heb het goed naar mijn zin", licht Bruins toe op de website van Excelsior. "Als team en persoonlijk was het een goed seizoen en omdat ik op zoek was naar stabiliteit en ook omdat we komend seizoen weer in de Eredivisie spelen, heb ik bijgetekend."

"Gezien de prestaties van afgelopen jaar denk ik ook dat er nog rek zit in de ploeg. Tegen een aantal teams hadden we meer punten moeten pakken en daarom heb ik vertrouwen in het komende seizoen", vervolgt de middenvelder.

De nieuwe trainer, Alfons Groenendijk, vindt de contractverlenging een goede zaak. "Dat is goed nieuws voor iedereen bij Excelsior. Zijn kwaliteiten staan buiten elke discussie. Hij is een heel goede speler, die altijd vooruit voetbalt en denk. Daar houd ik van. Het is ook goed dat andere jongens zien dat Excelsior dit soort spelers weet te behouden en dat die hier willen spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner