20.06.2015 09:51

'Centrale man kiest tussen Marseille en PSV'

PSV-verdediger Karim Rekik probeert het overzicht te houden tijdens het competitieduel met Heracles Almelo. (10-05-2015)
PSV-verdediger Karim Rekik probeert het overzicht te houden tijdens het competitieduel met Heracles Almelo. (10-05-2015)

Karim Rekik wacht voorlopig met het nemen van een beslissing voor het vervolg van zijn loopbaan. De centrale verdediger kan bij zowel PSV als Olympique Marseille aan de slag. De Eindhovenaren hopen hem na een huurperiode definitief over te nemen van Manchester City.

Marseille wil de Nederlandse centrale man eveneens aan de selectie toevoegen, zo weet het Eindhovens Dagblad. Bij de kampioen van de Eredivisie ligt een meerjarig contract klaar voor de verdediger. Ondertussen beginnen meerdere clubs naar de diensten van Rekik te informeren, die bij Manchester City geen toekomst meer lijkt te hebben.

PSV houdt er rekening mee dat Rekik niet voor de club uit Eindhoven kiest. Mede daarom is de formatie druk bezig om Nicolas Isimat-Mirin over te nemen van AS Monaco. Hij was afgelopen seizoen op huurbasis actief voor de landskampioen. De twintigjarige Rekik hakt na zijn vakantie, over enkele weken, de knoop door.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner