20.06.2015 16:59

Excelsior: "Nog bezig met Karami en Fischer"

Memphis Depay (l.) krijgt voorafgaande aan het competitieduel Excelsior - PSV Eindhoven een bloemetje van Khalid Karami (r.). (25-04-2015)
Memphis Depay (l.) krijgt voorafgaande aan het competitieduel Excelsior - PSV Eindhoven een bloemetje van Khalid Karami (r.). (25-04-2015)

Excelsior speelde afgelopen seizoen prima in de Eredivisie. De ploeg eindigde weliswaar één plek boven de degradatiezone, maar mede dankzij diverse smaakmakers was het voetbal leuk om te zien. Excelsior hoopt de sterkhouders aan zich te binden.

"Op dit moment zijn we nog bezig met Khalid Karami en Sander Fischer", vertelt directeur Ferry de Haan aan RTV Rijnmond. Beide spelers beschikken over een aflopend contract. Fischer miste vorig seizoen geen enkele wedstrijd, terwijl Karimi ook een basisspeler was, maar door blessureleed tot slechts achttien wedstrijden kwam.

"We hebben als Excelsior bewezen dat het geen uitje was om bij ons te spelen", wijst De Haan op het feit dat Excelsior al met veel spelers verlengd heeft en daardoor de selectie voor het seizoen 2015/2016 zo goed als rond is.

"Het ziet er op zich redelijk uit", valt De Haan terug op de contractonderhandelingen met Karami en Fischer. "Zij hebben hun eisen en wij hebben ook onze wensen. Je moet kijken of je elkaar daar in kunt vinden. We zijn een eind op weg." Fischer is één van de voetballers die naar diverse clubs kan na een sterk seizoen.

"Wij hebben in oktober aangegeven dat we graag willen verlengen. Fischer gaf terecht aan dat hij wilde wachten, omdat hij het vroeg vond. Toen zijn we in de winter weer met elkaar om de tafel gegaan en toen kwam Fischer met hetzelfde verhaal aan. Dat vinden wij goed, maar dan gaan we ook om ons heen kijken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner