22.06.2015 12:24

VVV heeft nieuwe doelman definitief binnen

Jordy Deckers brengt redding tijdens Excelsior - FC Den Bosch. (11-05-2014)
Jordy Deckers brengt redding tijdens Excelsior - FC Den Bosch. (11-05-2014)

De overgang van Jordy Deckers naar VVV-Venlo was al een tijd wereldkundig, maar maandag zette hij pas zijn handtekening onder een verbintenis van één jaar. Deckers maakt de overstap vanaf Excelsior.

VVV heeft daarmee zijn gewenste doelman binnen, zo legt technisch manager Stan Valckx uit op de website. "We wisten al langer dat Niki Mäenpää ons zou gaan verlaten en dus konden we op zoek naar een waardige vervanger voor hem. Die hebben we in Jordy Deckers gevonden. Hij heeft veel ervaring en bezit de kwaliteiten waar wij naar op zoek waren."

Deckers keepte de afgelopen drie seizoenen bij Excelsior. Na twee seizoenen in de basis te hebben gestaan raakte hij dit jaar zijn basisplaats kwijt bij de Rotterdammers. Bij VVV hoopt hij zijn carrière nieuw leven in te blazen. "Ik kijk er naar uit om bij VVV-Venlo aan de slag te gaan. De gesprekken met de staf en de andere mensen in de club waren heel positief en gaven me een goed gevoel. Samen met mijn vriendin en twee jonge kinderen gaan we hier ook in de buurt wonen, dus voor mij mag seizoen 15|16 beginnen!"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner