23.06.2015 09:47

'PSV moet verder zonder Rekik en Wijnaldum'

Georginio Wijnaldum (r.) probeert Furdjel Narsingh (l.) van de bal te zetten tijdens SC Cambuur - PSV Eindhoven. (24-01-2015)
Georginio Wijnaldum (r.) probeert Furdjel Narsingh (l.) van de bal te zetten tijdens SC Cambuur - PSV Eindhoven. (24-01-2015)

PSV kan aankomend seizoen geen beroep doen op Karim Rekik en Georginio Wijnaldum. Het tweetal heeft besloten om aankomend seizoen voor een andere club uit te komen. 

Volgens Voetbal International gaat PSV ervan uit dat Wijnaldum de club gaat verlaten. De middenvelder heeft weliswaar nog een contract tot de zomer van 2018, maar er is genoeg belangstelling voor de international. Onder meer Zenit St. Petersburg en Sunderland zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van Wijnaldum.

Naast Wijnaldum keert ook Rekik niet terug in Eindhoven. De centrale verdediger werd, net als vorig seizoen, gehuurd van Manchester City. Rekik heeft in Engeland nog een contract voor één seizoen. De Engelsen willen Rekik daarom enkel verkopen. Het Franse Olympique Marseille heeft al interesse getoond voor de eenvoudig international van Oranje.

Nicolas Isimat-Mirin blijft wel verbonden aan PSV. De Eindhovenaren zijn nagenoeg akkoord met AS Monaco. De Fransman speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor PSV. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner