24.06.2015 11:41

Fischer: "Waarom zou ons dat niet lukken?"

Sander Fischer wil het afgelopen seizoen van Excelsior na de zomer graag overtreffen. De Rotterdammers speelden zich veilig met een vijftiende plek en haalden bovendien de halve finale van de KNVB beker. De aanvoerder tekende onlangs bij en gaat voor nog een succesjaar.

Hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen besloot echter voor een transfer naar het Engelse Brentford te kiezen. Hij wordt aankomend seizoen opgevolgd door Alfons Groenendijk. Fischer wil de vijftiende stek echter overtreffen. "En waarom zou ons dat niet lukken?", vraagt hij zich hardop af in gesprek met Voetbal International. "Hoe prachtig afgelopen seizoen ook was voor ons; er zijn altijd punten voor verbetering vatbaar."

"Zo hebben we na de winterstop lang niet altijd goed gespeeld, zijn er zelfs een aantal duels bij geweest waarin we echt het nakijken hadden. We mogen van onszelf verlangen dat we daarvan hebben geleerd. En dat we daarin progressie boeken", gaat de centrale verdediger verder. "De prima selectie die we hadden blijft zo goed als intact en de kans is aanwezig dat er de komende weken nog een aantal jongens bij komen. Dan mogen we onszelf best een bepaalde druk opleggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner