25.06.2015 14:54

Update: PSV verlengt contract grote talenten

PSV heeft met de zeventienjarige jeugdinternational Steven Bergwijn een mondeling akkoord bereikt over een contract voor vijf jaar. De aanvaller tekent het contract zodra hij achttien wordt, maakte de club uit Eindhoven donderdag bekend.

Bergwijn debuteerde afgelopen seizoen in het eerste van PSV in de bekerwedstrijd tegen Almere City. Zijn eredivisiedebuut maakte hij in de laatste thuiswedstrijd van PSV tegen Heracles, toen hij mocht invallen. Bergwijn sluit in de voorbereiding op het komende seizoen aan bij de selectie van hoofdcoach Phillip Cocu.

Update: PSV heeft ook vertrouwen in Alberto
PSV heeft na Steven Bergwijn ook het contract van Suently Alberto verlengd. De jonge verdediger tekent een contract tot en met 2018.

Alberto was duidelijk tevreden met zijn nieuwe overeenkomst. "Ik heb me vorig seizoen goed ontwikkeld en zie dit contract als een beloning daarvoor", aldus de centrale verdediger tegen PSV TV. "Mijn debuut was mooi om mee te maken en smaakt zeker naar meer. In de voorbereiding ga ik daarom hard werken om komend jaar bij de selectie te kunnen blijven."

Alberto zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn kans krijgen in de selectie van trainer Philip Cocu. Die kans krijgt Steven Bergwijn ook. Hij verlengde zijn contract tot en met 2020. "Dit is opnieuw een droom die uitkomt. Ik heb al veel mooie momenten meegemaakt het afgelopen seizoen, maar ik wil vooral iedere dag in mezelf blijven investeren. Natuurlijk is het doel om in de toekomst basisspeler te worden, maar ik kijk telkens wat de dag me brengt. Ik werk er gewoon hard voor."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner