25.06.2015 14:15

Jonge en balvaste spits tekent bij Feyenoord

Feyenoord heeft Nigel Robertha voor drie seizoenen vastgelegd. Het talent uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers ondertekende donderdag zijn eerste profcontract.

Robertha zal het komende seizoen spelen bij Feyenoord A1 en staat bekend als een sterke spits met een neus voor de goal. "Dit is een fantastische dag voor mij", zegt hij op de website van Feyenoord. "Voor mij is altijd duidelijk geweest dat ik bij Feyenoord wil slagen. Ik besef dat het niet zomaar iets is om als spits een contract te tekenen voor deze club. Het is mijn droom om ooit bij het eerste elftal in de spits te spelen."

De nog maar 17-jarige speler zit al sinds de D-pupillen bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel is tevreden met het nieuwe contract van Robertha. "Dit contract geeft Nigel de rust om zich de komende jaren weer verder te gaan ontwikkelen, te beginnen bij Feyenoord A1. Hij zal daar weer te maken krijgen met meer weerstand dan hij tot dusver gewend was, dus daar zal hij mee om moeten leren gaan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zijn goede ontwikkeling de komende jaren zal doorzetten en daar gaan we hem vanuit de club natuurlijk ook heel goed bij ondersteunen."
 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner