28.06.2015 14:34

Feyenoord opent seizoen in sfeervolle Kuip

Feyenoord is zondag in een sfeervolle Kuip begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Duizenden supporters gaven Giovanni van Bronckhorst en zijn selectie met fakkels en vuurwerk een warm onthaal.

De nieuwe hoofdtrainer stapte met 23 spelers het veld op, onder wie de kersverse aanwinst Marko Vejinovic. Dirk Kuijt, de 34-jarige Katwijker die na negen jaar terugkeert bij zijn oude liefde, ontbrak bij de aftrap van de voorbereiding. Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi waren er ook niet bij, omdat ze vanwege interlandverplichtingen aan het einde van vorig seizoen wat langer vakantie hebben gekregen.

Naast Vejinovic verscheen met Jan Wouters nog een nieuw gezicht op het veld. De ervaren oud-international gaat de beginnende hoofdtrainer Van Bronckhorst assisteren in De Kuip. Van Bronckhorst was afgelopen seizoen tijdens de play-offs al de hoofdverantwoordelijke na het ontslag van Fred Rutten. Onder zijn leiding werd de nummer vier van de reguliere competitie uitgeschakeld door sc Heerenveen, waardoor Feyenoord dit seizoen geen Europees voetbal speelt.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner