29.06.2015 20:59

Excelsior en NAC Breda hopen op vrije Verbeek

Danny Verbeek kan lachen na de overwinning van FC Utrecht op FC Twente in de Eredivisie. (19-04-2015)
Danny Verbeek kan lachen na de overwinning van FC Utrecht op FC Twente in de Eredivisie. (19-04-2015)

Danny Verbeek zit aan het einde van zijn vierjarige contract bij het Belgische Standard Luik en de Nederlander kreeg te horen dat het contract ontbonden is. Hij speelde nog geen minuut in België en als het aan NAC Breda en Excelsior ligt, blijft dit ook zo.

Beide clubs hengelen naar de transfervrije buitenspeler. Standard Luik zag het niet in hem zitten, zo bleek uit het ontbinden van het contract. In 2012 tekende Verbeek een vierjarig contract in België, maar hij werd twee jaar uitgeleend aan NAC Breda en vorig seizoen speelde hij in het shirt van FC Utrecht.

De Domstedelingen hadden een optie tot koop op de in Den Bosch geboren aanvaller, maar besloten deze niet te lichten. Nu Verbeek transfervrij is, komen de kapers op de kust. Volgens Voetbal International sluit Excelsior zich aan bij NAC Breda in het rijtje van geïnteresseerden. 

Alfons Groenendijk, de nieuwe trainer van de Rotterdammers, sprak al met Verbeek, maar tot een definitieve overgang is het nog niet gekomen. In Brabant kan Verbeek een tweejarig contract ondertekenen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner