01.07.2015 13:47

Geblesseerde Koch mag weer trainen

Menno Koch bedankt het publiek na afloop van de Jupiler Leaguewedstrijd Helmond Sport - Jong PSV. (28-11-2014)
Menno Koch bedankt het publiek na afloop van de Jupiler Leaguewedstrijd Helmond Sport - Jong PSV. (28-11-2014)

PSV-verdediger Menno Koch mag weer trainen. Koch liep tijdens een verhuurperiode bij NAC Breda een zware blessure op, maar is inmiddels op de weg terug. Toch zal zijn revalidatie nog even duren.

Koch werd tijdens de winterstop op huurbasis overgedaan aan NAC Breda. De lange verdediger veroverde in Breda een basisplaats, maar tijdens het competitieduel met Feyenoord ging het mis. De verdediger moest zich na 25 minuten laten vervangen met een knieblessure. Na afloop bleek dat Koch zijn kruisband had afgescheurd. Met een operatie en een revalidatie van zes à negen maanden tot gevolg.

Woensdag mocht Koch zijn loopschoenen aantrekken en een looptraining afwerken. "Dit is weer een mijlpaal", vertelt de mandekker aan De Telegraaf. Koch hoopt stiekem voor de winterstop nog in actie te komen namens PSV, maar is voorzichtig. "Maar dat is afwachten. Je weet niet of er een terugslag gaat komen." De verdediger kwam het afgelopen seizoen tot tien wedstrijden in de Eredivisie. Eén namens PSV en negen keer voor NAC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner