02.07.2015 14:16

Sigþórsson hoopt Franse overstap te beklinken

Mike van der Hoorn (r.) en Kolbeinn Sigþórsson druipen teleurgesteld af na het gelijkspel tegen ADO Den Haag. (30-11-2014)
Mike van der Hoorn (r.) en Kolbeinn Sigþórsson druipen teleurgesteld af na het gelijkspel tegen ADO Den Haag. (30-11-2014)

Het is een kwestie van tijd voordat Kolbeinn Sigþórsson een contract tekent in Frankrijk. De IJslandse spits van Ajax mag vertrekken uit Amsterdam en Sigþórsson is donderdagmiddag gespot in Nantes, hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe werkgever.

De aanvalsleider van Ajax is momenteel de enige selectiespeler van Ajax zonder rugnummer, wat duidt op een aanstaand vertrek. FC Nantes toonde eerder al interesse, maar de Fransen zullen hoogstwaarschijnlijk vandaag de medische keuring uitvoeren. 

Hierna kan Sigþórsson een meerjarig contract tekenen bij de middenmoter uit de Ligue 1. Het is nog onduidelijk voor hoeveel jaar de Scandinaviër gaat tekenen in Frankrijk, wel wordt er een transfersom van ongeveer drie miljoen euro genoemd. Ajax gaat na het vertrek van Sigþórsson op zoek naar een nieuwe spits, die samen met Arkadiusz Milik mag vechten om de plek van aanvalsleider in Amsterdam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner