02.07.2015 15:12

PEC bindt geblesseerd talent langer aan zich

PEC Zwolle heeft Max de Boom langer aan zich gebonden. De jonge aanvaller ondertekende donderdag een contract waardoor hij nog twee seizoenen in Zwolle blijft.

Afgelopen seizoen beleefde de negentienjarige zijn debuut, maar in zijn tweede wedstrijd ging het al mis en raakte hij geblesseerd. "Uit het feit dat de club mij nu een contract aanbiedt ondanks dat ik nog geblesseerd ben spreekt vertrouwen. Momenteel werk ik hard aan mijn revalidatie. Ik hoop rond de winterstop weer fit te zijn en aan te kunnen sluiten bij het beloftenelftal en vervolgens de hoofdselectie. Daar richt ik mij nu in eerste instantie op", zo liet De Boom weten op het digitale thuis van de Zwollenaren.

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is blij. "Max is een aanvaller die het elke verdediger lastig kan maken met zijn snelheid. Dat hij beslissend kan zijn in de Eredivisie heeft hij vorig seizoen tegen Willem II bewezen. Helaas raakte hij daarna snel geblesseerd, waar hij momenteel van revalideert. Max krijgt bij ons de komende seizoenen de tijd om weer topfit te worden en zich vervolgens verder door te ontwikkelen. We zijn blij dat hij langer bij de club blijft."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner