02.07.2015 15:33

Veldwijk ambitieus: "Niks minder dan Necid"

Lars Veldwijk kan niet wachten op het nieuwe seizoen. Na een mislukt seizoen bij het Engelse Nottingham Forest, hoopt de 23-jarige spits bij PEC Zwolle op revanche.

Eerder deze week werd zijn komst bekend gemaakt. "Ik heb enorm veel zin in komend seizoen. PEC is een voetballend ingestelde ploeg die op de aanval speelt. Als spits ga je daar altijd je kansen krijgen. Het is aan mij om ze af te maken en ik ben ervan overtuigd dat me dat gaat lukken", zo vertelde de aanvaller in de nieuwe Voetbal International.

Veldwijk vindt zichzelf niets minder dan zijn voorgang in Zwolle, Tomás Necid. "Ik hoor en lees nu al dat mensen me als zijn opvolger beschouwen. En voor die druk loop ik ook niet weg. Necid is een goede voetballer, die het vorig jaar prima heeft gedaan, maar ik denk dat ik net zo belangrijk kan worden voor PEC. Ik voel me niets minder. Hoeveel goals heeft Necid vorig seizoen gemaakt? Veertien, alles bij elkaar? Nou, zoveel hoop ik er alleen al in de competitie te maken", zo besloot Veldwijk vol vertrouwen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner