03.07.2015 19:47

Noodlot treft PEC Zwolle-pechvogel opnieuw

Guyon Fernandez (l.) en Thanasis Karagounis (r.) vieren een treffer. (25-01-2014)
Guyon Fernandez (l.) en Thanasis Karagounis (r.) vieren een treffer. (25-01-2014)

Hoe veel pech kan een voetballer hebben. Thanasis Karagounis was op de weg terug na een kruisbandblessure, maar donderdag raakte de speler van PEC Zwolle opnieuw zwaar geblesseerd tijdens een revalidatietraining.

Tijdens die revalidatie van zijn kruisbandblessure in Zeist ging het mis voor de 23-jarige Griek, die zich nog amper heeft kunnen laten zien in Zwolle. Karagounis ging in november 2014 voor het eerst door zijn knie en werd daarna geopereerd. Ook nu verwacht technisch directeur Gerard Nijkamp dat Karagounis geopereerd moet worden. Het is dan ook nog maar de vraag of de buitenspeler aankomend seizoen überhaupt in actie kan komen.

"We leven enorm mee met Karagounis. Het is eerder voorgekomen dat een speler twee keer van een kruisbandblessure moest herstellen, Ruud van Nistelrooij is dat gelukt. We moeten hopen dat het Karagounis ook lukt", reageert Nijkamp in De Stentor. De Griek heeft in Zwolle een contract tot en met de zomer van 2016. PEC heeft een optie om die verbintenis te verlengen. "Maar daar zijn we niet mee bezig, daar denken we nu helemaal nog niet aan", zegt Nijkamp. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner