05.07.2015 15:09

Heracles-aanwinst blij met snelheid transfer

Met een brede glimlach begint Wout Droste aan zijn eerste training bij Heracles Almelo. De verdediger kwam in de zomer over van SC Cambuur. (29-06-2015)
Met een brede glimlach begint Wout Droste aan zijn eerste training bij Heracles Almelo. De verdediger kwam in de zomer over van SC Cambuur. (29-06-2015)

Wout Droste is dit seizoen speler van Heracles Almelo en hoopt een vaste waarde te worden bij de Almeloërs. De verdediger komt over van SC Cambuur en zag de transfer razendsnel tot stand komen. Inmiddels heeft hij de eerste oefenwedstrijd met Heracles achter de rug.

"Het was inderdaad een transfer die snel rond kwam", vertelt de vleugelverdediger aan Twentesport. "Of dat kwam doordat Heracles me er heel graag bij wilde hebben weet ik niet, dat zou je de clubleiding moeten vragen. Het was wel zo dat er meteen sprake was van veel vertrouwen. Daarnaast ben ik door de groep gelijk goed opgevangen. Dat zijn ook zaken die zeker meespelen om bij een club snel te kunnen wennen."

Tijdens het oefenduel met SVZW wist Heracles pas in de laatste tien minuten tot de 3-0 eindstand te komen. "Ik vond dat het best goed ging. Natuurlijk is het jammer dat het gedeelte waarin ik speelde werd afgesloten met een 0-0 stand. Voor ons is het zaak de voorbereiding optimaal te gebruiken en er straks te staan. Ik hoop zelf zoveel mogelijk te spelen. Daarnaast moeten we als groep zorgen dat we meer punten pakken dan vorig seizoen. Op die manier kunnen we dan zorgen dat we ons eerder veilig spelen"

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner