05.07.2015 15:38

ADO heeft tweetal aanvallers op de korrel

Tom van Weert probeert het overzicht te behouden tijdens het oefenduel van Excelsior met het Westlands Elftal. (04-07-2015)
Tom van Weert probeert het overzicht te behouden tijdens het oefenduel van Excelsior met het Westlands Elftal. (04-07-2015)

Mike Havenaar en Tom van Weert prijken hoog op het verlanglijstje van ADO Den Haag. Na het vertrek van zowel Mike van Duinen als Michiel Kramer is de Residentieclub op zoek naar aanvallende versterkingen. Havenaar geniet de hoogste prioriteit bij de Eredivisie-club.

Ook Samuel Armenteros en Mitchell te Vrede behoren tot mogelijke aanwinsten bij ADO. Hoofdtrainer Henk Fraser wil in ieder geval voor het sluiten van de transfermarkt vijf nieuwe spelers hebben: twee spitsen, een vleugelaanvaller, een middenvelder en een linker centrale verdediger. Zo meldt het Eindhovens Dagblad.

"Als je ambitie hebt om in het linkerrijtje te voetballen is vijf extra spelers wel het minste", reageert de keuzeheer. Havenaar wordt ook begeerd door FC Twente, dat echter af wil wachten tot hij transfervrij is. Dat is eind augustus. "Mike kennen we, ik denk zelfs dat hij nog beter kan worden dan in zijn tijd bij Vitesse."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner