07.07.2015 09:32

Heraclied: "Het moet hier gaan spoken"

Joey Pelupessy (r.) is Maarten Jansen (l.) te snel af tijdens een oefenduel tussen SVZW en Heracles Almelo. (04-07-2015)
Joey Pelupessy (r.) is Maarten Jansen (l.) te snel af tijdens een oefenduel tussen SVZW en Heracles Almelo. (04-07-2015)

Momenteel is men in Almelo nog druk bezig met de verbouwing van het Polman Stadion. Joey Pelupessy kijkt uit naar het nieuwe seizoen en kan niet wachten tot hij in het hernieuwde stadion mag spelen.

"Ik verwacht er veel van", vertelt de middenvelder op de clubsite van Heracles Almelo. "Ik denk dat het vol zit hier en dat het publiek erop gaat klappen. Dat geeft zeker een boost. Het moet hier gewoon gaan spoken, dat is de bedoeling. Dat de tegenstanders echt hier komen met het gevoel dat het hier een lastige wedstrijd voor ze gaat worden."

"Tijdens mijn vakantie heb ik de vernieuwbouw gevolgd op de website", vervolgt Pelupessy. "Dat was leuk om te volgen. Sinds de eerste training ben ik ook al een paar keer op het veld geweest, dan zie je echt verschil in de uitstraling. Voor mijn gevoel is het nu al een verbetering, laat staan als het helemaal af is. Straks met twaalfduizend mensen achter ons is het een heel mooi moment om te knallen dit seizoen en een mooie prestatie neer te zetten. Ik denk dat iedereen er zin in heeft, het publiek ook, om volle bak gas te geven met zijn allen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner