07.07.2015 21:44

Sneer naar Cambuur: "Dat valt me toch tegen"

Michiel Hemmen is een beetje teleurgesteld in SC Cambuur. De clubloze spits wilde zijn conditie op peil houden bij de A-selectie, maar dat mocht niet. Daarom traint de 28-jarige speler mee bij de beloften van zijn voormalige werkgever.

"Ik kon daar niet met het eerste meetrainen. Wegens mijn verdiensten voor de club mocht ik van trainer Arne Slot wel met de beloften meedoen. Ik had van de technische staf van de A-selectie hetzelfde antwoord verwacht Maar daar zaten ze dus niet op me te wachten. Dat valt me eerlijk gezegd toch tegen van die club", zegt Hemmen tegen Voetbal International.

Na drie jaar Cambuur is Hemmen op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij en Cambuur wilde zijn aflopende contract niet verlengen. Tot dusver is er nog geen club geweest die gebruik wil maken van zijn transfervrije status. "Ik wil wel in de Eredivisie spelen. Met alle respect, maar de Jupiler League heb ik na zes à zeven seizoenen wel gezien. En ik sta ook zeker open voor een buitenlands avontuur. Zelfs ver weg, hoor. Als er een heel grote zak geld tegenover staat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner